Spring naar inhoud
Worstmaken.nl logo
  • WORST RECEPTEN
    • Bloedworst
    • Chorizo
    • Coppa
    • Droge worst
    • Grillworst
    • Leverworst
    • Mortadella
    • Ossenworst
    • Pancetta
    • Salami
    • Saucijzen
    • Sucuk
  • ROOK RECEPTEN
    • Rookworst
    • Gerookte zalm
    • Gerookte paling
    • Pastrami
  • HULPTOOLS
    • Worstenvullers
    • Vleesmolens
    • Rookovens
  • VLEES
    • Steaks & Roasts
    • Rundvlees
    • Varkensvlees
    • Lamsvlees
  • WORSTPAKKETTEN
  • DARMEN
    • Natuurdarmen
    • Kunstdarmen
    • Zakeind
  • KRUIDEN
  • LANDEN
    • Nederland
    • Italië
    • Spanje
    • Turkije
  • Menu

TEMPLATE RECEPT

Template titel

Template titel

Handleiding:   Zo maak je worst in eigen keuken

VEELGESTELDE VRAGEN

  • Wat is een startercultuur?
  • Wat is de beste worstenvuller?
  • Waar koop ik darm voor mijn worst?
  • Waar koop ik colorozozout?
  • Wat is de beste vleesmolen?
  • Waar koop ik Liquid smoke?
  • Selecteer het beste vlees bij jou recept

WORST MAKEN ZONDER GEDOE?

Heb jij 0,0 ervaring, maar wil jij binnenkort wel van je eigen worsten genieten?
Laat je niet afschrikken door spannende termen als startercultuur en colorozozout.
Met een pakket voor beginnende worstenmakers zit je geramd.

WORSTPAKKETTEN VOOR BEGINNERS

Zelf grillworst maken

Grillworst is een echte Hollandse klassieker. Wie kan een warme grillworst weerstaan in de rij bij de slager? We eten deze gegrilde ...
BEKIJK RECEPT

Zelf leverworst maken

Leverworst is een echte Hollandse klassieker. Onmisbaar op verjaardagen en ook op brood heerlijk op zijn tijd. Leverworst vindt zijn oorsprong in ...
BEKIJK RECEPT

Zelf droge worst maken

Droge worst maken werd lang als ouderwets bestempeld, maar is tegenwoordig weer ongekend populair. Droge worst is de ultieme borrelsnack voor echte ...
BEKIJK RECEPT
recept voor zelf saucijzen maken

Zelf saucijzen / verse worst maken

Zelf worst maken is culinair, bourgondisch en vermakelijk tegelijk. De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk aan saucijzen, droge worst, salami, bloedworst, chorizo en ...
BEKIJK RECEPT

Zelf boterzachte zalm roken

Zelf zalm roken in de tuin is fantastisch. Je bent zelf de baas over het rookproces en jij bepaalt de kruiden. Het ...
BEKIJK RECEPT

Zelf coppa (capocollo) maken

Capocollo kennen we van de authentieke charcuterie planken in Italië. Het dieprode gemarmerde vlees staat bekend onder de namen capocollo, capicola, gabagool ...
BEKIJK RECEPT

Zelf pastrami maken

Pastrami is gepekeld (gezout) rundvlees dat daarna is gerookt. Pastrami vindt zijn oorsprong in Roemenië, waar het het vaak van schapenvlees wordt ...
BEKIJK RECEPT

Zelf pancetta maken

Pancetta is een heerlijk als borrelsnack en geweldig als smaakmaker in allerlei gerechten. Pancetta is gedroogd buikspek van het varken. De smaak ...
BEKIJK RECEPT
Een SiteOrigin thema