Skip to content
Worstmaken.nl logo
  • HOME
  • WORST RECEPTEN
    • Bloedworst
    • Chorizo
    • Coppa
    • Droge worst
    • Grillworst
    • Leverworst
    • Mortadella
    • Ossenworst
    • Pancetta
    • Pastrami
    • Salami
    • Saucijzen
    • Sucuk
  • WORSTPAKKETTEN
  • VLEES
  • DARMEN
    • Natuurdarmen
    • Kunstdarmen
    • Zakeind
  • KRUIDEN
  • WORST ROKEN
  • LANDEN
    • Nederland
    • Italië
    • Spanje
    • Turkije
  • Menu

Kunstdarm kopen

Kunstdarm is een essentieel onderdeel van elke worst. Er is keuze uit collageen, plastic of vezeldarm. De cijfers in de productnaam (bijvoorbeeld 30/32) weergeven de maat van de darm. Voor een mortadella gebruik je meestal een bredere darm dan bijvoorbeeld chorizo. De kunstdarmen zijn direct klaar voor gebruik. Bekijk hieronder het aanbod kunstdarmen:

  • Kransdarm 47 capri Rol

    €22,99
    + WINKELMANDJE
  • Kransdarm 58/55 capri afgebonden

    €22,99
    + WINKELMANDJE
  • Kunstdarm 140/60 clip + lus

    €9,99
    + WINKELMANDJE
  • Kunstdarm 24 (Tube 25 meter)

    €9,99
    + WINKELMANDJE
  • Kunstdarm 60/25 clip

    €5,99
    + WINKELMANDJE
  • Kunstdarm 60/60 clip + lus

    €7,99
    + WINKELMANDJE
  • Kunstdarm 80/35 clip

    €7,99
    + WINKELMANDJE
  • Kunstdarm 80/60 clip + lus

    €8,99
    + WINKELMANDJE
  • Kunstdarm plat 100 opgestroopt (tube van 30 meter)

    €14,99
    + WINKELMANDJE
  • Vezeldarm 105/60 zakeind

    €22,99
    + WINKELMANDJE
  • Vezeldarm 45/40 blank lus

    €11,99
    + WINKELMANDJE
  • Vezeldarm 65/60 lus

    €16,99
    + WINKELMANDJE
  • Vezeldarm 90/60 lus

    €20,99
    + WINKELMANDJE
KOOKBOEK BESTELLEN

VEELGESTELDE VRAGEN

  • Wat is een startercultuur?
  • Wat is de beste worstenvuller?
  • Waar koop ik darm voor mijn worst?
  • Waar koop ik colorozozout?
  • Wat is de beste vleesmolen?
  • Waar koop ik Liquid smoke?

WORST MAKEN ZONDER GEDOE?

Heb jij 0,0 ervaring, maar wil jij binnenkort wel van je eigen worsten genieten?
Laat je niet afschrikken door spannende termen als startercultuur en colorozozout.
Met een pakket voor beginnende worstenmakers zit je geramd.

WORSTPAKKETTEN VOOR BEGINNERS
Hoe maak je zelf spaanse chorizo recept

Zelf chorizo maken

Chorizo is een van de populairste worsten in de Nederlandse winkels. De oorsprong van Chorizo ligt in regio Extremadura in het westen ...
BEKIJK RECEPT

Zelf bloedworst maken

Hoewel zelf bloedworst maken vooral iets van vroeger is, zijn er nog steeds mensen die er verzot op zijn. Bloedworst is van ...
BEKIJK RECEPT

Zelf ossenworst maken

Ossenworst is een echte Amsterdamse klassieker, die tegenwoordig nog steeds ongekend populair is. Elke Nederlander kent de planken kaas, leverworst en ossenworst ...
BEKIJK RECEPT

Zelf grillworst maken

Grillworst is een echte Hollandse klassieker. Wie kan een warme grillworst weerstaan in de rij bij de slager? We eten deze gegrilde ...
BEKIJK RECEPT

Zelf leverworst maken

Leverworst is een echte Hollandse klassieker. Onmisbaar op verjaardagen en ook op brood heerlijk op zijn tijd. Leverworst vindt zijn oorsprong in ...
BEKIJK RECEPT

Zelf salami maken

Zelf salami maken is een leuke uitdaging voor de hobbykok. Salami is een van de meest gegeten worsten in Nederland. Over de ...
BEKIJK RECEPT

Zelf coppa (capocollo) maken

Capocollo kennen we van de authentieke charcuterie planken in Italië. Het dieprode gemarmerde vlees staat bekend onder de namen capocollo, capicola, gabagool ...
BEKIJK RECEPT

Zelf pastrami maken

Pastrami is gepekeld (gezout) rundvlees dat daarna is gerookt. Pastrami vindt zijn oorsprong in Roemenië, waar het het vaak van schapenvlees wordt ...
BEKIJK RECEPT

Zelf pancetta maken

Pancetta is een heerlijk als borrelsnack en geweldig als smaakmaker in allerlei gerechten. Pancetta is gedroogd buikspek van het varken. De smaak ...
BEKIJK RECEPT
Een SiteOrigin thema