Spring naar inhoud
Worstmaken.nl logo
  • HOME
  • RECEPTEN
    • Bloedworst
    • Chorizo
    • Coppa
    • Droge worst
    • Grillworst
    • Leverworst
    • Mortadella
    • Ossenworst
    • Pancetta
    • Pastrami
    • Salami
    • Saucijzen
    • Sucuk
  • HULPTOOLS
    • Worstenvullers
    • Vleesmolens
    • Rookovens
  • VLEES
    • Steaks & Roasts
    • Rundvlees
    • Varkensvlees
    • Lamsvlees
  • WORSTPAKKETTEN
  • DARMEN
    • Natuurdarmen
    • Kunstdarmen
    • Zakeind
  • KRUIDEN
  • WORST ROKEN
  • LANDEN
    • Nederland
    • ItaliĆ«
    • Spanje
    • Turkije
  • Menu

Winkelmand

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel

VEELGESTELDE VRAGEN

  • Wat is een startercultuur?
  • Wat is de beste worstenvuller?
  • Waar koop ik darm voor mijn worst?
  • Waar koop ik colorozozout?
  • Wat is de beste vleesmolen?
  • Waar koop ik Liquid smoke?

WORST MAKEN ZONDER GEDOE?

Heb jij 0,0 ervaring, maar wil jij binnenkort wel van je eigen worsten genieten?
Laat je niet afschrikken door spannende termen als startercultuur en colorozozout.
Met een pakket voor beginnende worstenmakers zit je geramd.

WORSTPAKKETTEN VOOR BEGINNERS

Zelf grillworst maken

Grillworst is een echte Hollandse klassieker. Wie kan een warme grillworst weerstaan in de rij bij de slager? We eten deze gegrilde ...
BEKIJK RECEPT

Zelf leverworst maken

Leverworst is een echte Hollandse klassieker. Onmisbaar op verjaardagen en ook op brood heerlijk op zijn tijd. Leverworst vindt zijn oorsprong in ...
BEKIJK RECEPT

Zelf droge worst maken

Droge worst maken werd lang als ouderwets bestempeld, maar is tegenwoordig weer ongekend populair. Droge worst is de ultieme borrelsnack voor echte ...
BEKIJK RECEPT
recept voor zelf saucijzen maken

Zelf saucijzen / verse worst maken

Zelf worst maken is culinair, bourgondisch en vermakelijk tegelijk. De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk aan saucijzen, droge worst, salami, bloedworst, chorizo en ...
BEKIJK RECEPT

Zelf coppa (capocollo) maken

Capocollo kennen we van de authentieke charcuterie planken in Italiƫ. Het dieprode gemarmerde vlees staat bekend onder de namen capocollo, capicola, gabagool ...
BEKIJK RECEPT
Hoe maak je zelf spaanse chorizo recept

Zelf chorizo maken

Chorizo is een van de populairste worsten in de Nederlandse winkels. De oorsprong van Chorizo ligt in regio Extremadura in het westen ...
BEKIJK RECEPT

Zelf pastrami maken

Pastrami is gepekeld (gezout) rundvlees dat daarna is gerookt. Pastrami vindt zijn oorsprong in Roemeniƫ, waar het het vaak van schapenvlees wordt ...
BEKIJK RECEPT

Zelf pancetta maken

Pancetta is een heerlijk als borrelsnack en geweldig als smaakmaker in allerlei gerechten. Pancetta is gedroogd buikspek van het varken. De smaak ...
BEKIJK RECEPT
Een SiteOrigin thema